Probouzející se dítě
• Stránka 1 z 1
- Evka06
Probouzející se dítě
Ahoj holky,
může mi některá z vás poradit nějaký fígl na to, jak uspat dítě, aby spalo celou noc? co mu třeba před spaním dáváte nebo tak? Pořád se mi probouzí, asi tak 8x za noc....budou mu skoro dva roky, a to už by mělo spát celou noc....
může mi některá z vás poradit nějaký fígl na to, jak uspat dítě, aby spalo celou noc? co mu třeba před spaním dáváte nebo tak? Pořád se mi probouzí, asi tak 8x za noc....budou mu skoro dva roky, a to už by mělo spát celou noc....
- irena
Re: Probouzející se dítě
Zdravím,
tak to ti vůbec nezávidím....8x za noc! Asi bych malému zvýšila dávku mlíčka, aby ho pořádně zasytilo a uspalo. Ono už tím pitím se ty prckové unaví. Nebo by aspoň měli
a k večeři mu dej pěkně instantní rýžovou kašičku od Nutrilonu - ta je hutná...to by v tom byl čert, kdyby to nezabralo
Dej mi zítra vědět.
tak to ti vůbec nezávidím....8x za noc! Asi bych malému zvýšila dávku mlíčka, aby ho pořádně zasytilo a uspalo. Ono už tím pitím se ty prckové unaví. Nebo by aspoň měli

- Evka06
irena píše:Zdravím,
tak to ti vůbec nezávidím....8x za noc! Asi bych malému zvýšila dávku mlíčka, aby ho pořádně zasytilo a uspalo. Ono už tím pitím se ty prckové unaví. Nebo by aspoň mělia k večeři mu dej pěkně instantní rýžovou kašičku od Nutrilonu - ta je hutná...to by v tom byl čert, kdyby to nezabralo
Dej mi zítra vědět.
Irčo, díky za radu...ale co vím, tak Nutrilon se doporučuje spíš jenom kojencům a batolatům, ne? mojemu už sou skoro dva roky..
- irena
No, je sice pravda, že už nějaký ten pátek tento druh sortimentu nekupuju : ), ale ještě si něco pamatuju - Matýskovi jsem tenkrát dávala tu kaši právě kolem toho druhého roku. Nebála bych se toho, není co zkazit. Maximálně se pořádně ten tvůj prcek nadlábne 

- Evka06
Ahoj Iry,
díky za snahu, kašičky moc nezabraly...je to sice už lepší tak o polovinu, ale pořád se dost probouzí...problém je, že když se probudí, není schopno vůbec usnout samo...pořád potřebuje uspávat=/
díky za snahu, kašičky moc nezabraly...je to sice už lepší tak o polovinu, ale pořád se dost probouzí...problém je, že když se probudí, není schopno vůbec usnout samo...pořád potřebuje uspávat=/
- irena
Tak to si pamataju.........první dítě jsem vždycky uhoupala v náruči a u druhého jsem rezignovala - lupla jsem jí mezi nás do postele a byl klid. No jo, má to ale háček. V té posteli u nás by chtěla spát noc co noc až dodnes
. Takže doporučuji důslednost a zbytečně si prcka nerozmazlit..........tak jako já!

- irena
Princezně je šest a Matesovi devět...........tomu, kdyby to nebylo už hloupý, byl by tam taky hned
!

Naposledy oživil Anonymous v 28 led 2015 09:49
- Evka06
no právě ..:/ proto ho nechci tahat k nám do postele...a kolik je Tvojí princezně, že chce spávat s vámi?
• Stránka 1 z 1
Zpět na Radosti a starosti s dětmi